Odorex Ultra Protect Crème is speciaal ontwikkeld voor personen die bovengemiddeld transpireren. Tevens biedt het ook bescherming voor iedereen die op bepaalde momenten meer zekerheid nodig heeft. Ultra Protect Crème, is zacht voor de huid, en bevat huidverzorgende bestanddelen die de oksels zacht en gezond houden. Katoenzaadolie zorgt voor de verzorging van de gevoelige huid. Tevens helpt Boswellia extract irritaties van de huid na het ontharen tegen te gaan. Odorex Ultra Protect Crème onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur, gedurende de gehele dag tot wel 48h! Door de extra effectieve anti-transpirant formule blijft Odorex Ultra Protect Crème langer werkzaam dan een reguliere deodorant.

Odorex Ultra Protect crème

Bescherming gedurende de gehele dag tot wel 48h! Zacht voor de huid.

Consumentenadviesprijs: € 5,99
Bestel nu:
Odorex Sensitive Care is een milde en verzorgende deodorant, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Sensitive Care Zacht is verkrijgbaar in een roller (50ml) en spray (150ml). Kenmerken: zachte, verzorgende geur, 48 uur effectief tegen transpiratie. Met katoenolie voor de verzorging van de gevoelige huid. Bevat Bisabolol, dat irritaties van de huid tegengaat. Bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd.

Odorex Sensitive Care spray

’n deo die zacht is voor je gevoelige huid

Consumentenadviesprijs: € 2,99
Bestel nu:

Odorex Sensitive Care roller

‘n deo roller die zacht is voor je gevoelige huid

Consumentenadviesprijs: € 2,99
Bestel nu:
Heb je bij het opbrengen van een deo na het scheren last van een prikkerig gevoel? Probeer dan eens Odorex Satijn Zacht. Deze milde deo is niet alleen zacht voor je huid, maar verzorgt deze ook met puur natuurlijke katoenolie en jasmijn!