Odorex Ultra Protect Cleargel is speciaal ontwikkeld voor personen die bovengemiddeld transpireren. Tevens biedt het ook bescherming voor iedereen die op bepaalde momenten meer zekerheid nodig heeft.

Ultra Protect Cleargel, is een heldere, transparante gel, die extra snel droogt en beschermt tegen witte strepen. Odorex Ultra Protect Cleargel onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur, gedurende de gehele dag tot wel 48h! Door de extra effectieve anti-transpirant formule blijft Odorex Ultra Protect Cleargel langer werkzaam dan een reguliere deodorant.

Odorex Ultra Protect cleargel

Bescherming gedurende de gehele dag tot wel 48h! Beschermt tegen witte strepen.

Consumentenadviesprijs: € 5,99
Bestel nu:
Odorex Invisible Care is een prettige deodorant die beschermt tegen witte strepen. Invisible Care is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (50ml en 150ml). Kenmerken: vriendelijke, neutrale geur, 48 uur effectief tegen transpiratie en is dermatologisch goedgekeurd.

Odorex Invisible Care spray

‘n deo spray tegen witte strepen

Consumentenadviesprijs: € 2,79
Bestel nu:

Odorex Invisible Care roller

‘n deo roller tegen witte strepen

Consumentenadviesprijs: € 2,79
Bestel nu:

Odorex Invisible Care mini

‘n mini deo spray tegen witte strepen

Consumentenadviesprijs: € 1,01
Bestel nu:
Heb je bij het opbrengen van een deo na het scheren last van een prikkerig gevoel? Probeer dan eens Odorex Satijn Zacht. Deze milde deo is niet alleen zacht voor je huid, maar verzorgt deze ook met puur natuurlijke katoenolie en jasmijn!