Februari-2014 Valentijnskaartje
Heb jij al iets in petto voor Valentijn? Wij helpen je graag met een gratis kaartje. Deze maand staan we in Eindhoven, en Rotterdam, kaartjes uit te delen met een Odorex mini Extra Dry. Kom jij ook?

Januari-2014 Valentijnskaartje schrijven
Wil je jouw Valentijn (anoniem) verrassen met dit leuke kaartje? Schrijf een lieve boodschap en stuur deze samen met zijn of haar adresgegevens in een privéberichtje. Dan zorgt ons team dat jouw Valentijn op 14 februari...
met handgeschreven liefdespost wordt verrast! En doe je mee, dan maak je óók kans op een romantische nacht voor twee!
Januari-2014 Winnares op bezoek
Hoe leuk! Gisteren kwam de winnares van de Deo-battle met haar dochters bij ons op bezoek om haar zelfontworpen Odorex Pure Verwennerij in ontvangst te nemen!
De komende weken gaan we hard aan de slag om te zorgen dat dit nieuwe type binnenkort op alle schappen in Nederland staat!
November-2013 Margriet Winter Fair
Ga jij deze week met vriendinnen naar de Margriet Winter Fair? Maak dan een foto met z'n allen bij onze Odorex-scooter en post hem op de Odorex facebookpagina. De leukste foto's WINNEN een superleuke verrassing!
Wat hoop jij dat je wint? Ook vandaag hebben weer veel bezoekers de Deo-Dating-Test op de Margriet Winter Fair ingevuld. Iedere dag trekken we een winnaar voor een romantisch diner voor twee.
November-2013 Finalisten Deo-battle
De strijd om dé plek op ieder deo-schap in iedere winkel is nu echt losgebarsten! Welk nieuw Odorex-type kies jij? We hebben 3 finalisten uit alle meer dan 1000 ontwerpen...
kunnen kiezen. Is het deo 1, 2 of 3? Geef jouw stem en maak kans op een jaar lang GRATIS deo!
Oktober-2013 Deo-battle op facebook!
Wat een leuke inzendingen van het nieuwe Odorex-type hebben we al binnengekregen. Bedankt voor jullie creativiteit! Maar... we hebben straks drie plekken in de finale!
Deze finalisten strijden om dé plek op ieder schap in heel Nederland! Wil jij dat dit jouw deo is? Doe mee en leef je uit op Facebook
Oktober-2013 Verzorgend Zacht spray
De Odorex verzorgend zacht deo was al verkrijgbaar in de vorm van een roller. Deze milde formule speciaal voor de gevoelige okselhuid, is ontwikkeld op basis van verzorgende katoenolie en bisabolol.
Voor wie liever kiest voor een spray is er nu ook de verzorgend zacht spray. De spray op basis van eveneens katoenolie en bisabolol gaat irritaties van de gevoelige huid tegen.
Augustus-2013 Waarom kies jij voor Odorex?
Weekblad Margriet en Odorex stelden eind 2012 een testpanel samen van 350 vrouwen. Via een oproep op de website van Margriet.nl werden vrouwen uitgenodigd om de online Deo-Check van Odorex te doen. Uit ruim 2500 aanmeldingen werd een panel samengesteld.
Vervolgens kregen alle deelnemers via Odorex hun persoonlijke Deo-Combi op maat toegestuurd van Regular en Extra Dry producten voor een uitgebreide deotest en een aanvullende vragenlijst.

Van een goede deodorant verwachten vrouwen dat deze je optimaal beschermt tegen transpiratiegeur (voor een zelfverzekerd gevoel, de hele dag door) en dat de formule zorgt voor langdurig droge oksels. De Regular-deo’s van Odorex kwamen op beide fronten maar liefst met een 8,1 als gemiddelde cijfer uit de test! De ondervraagden vinden deze deo’s beter dan die van andere merken die tevens claimen transpiratiegeur te bestrijden en te zorgen voor droge oksels.
Juli-2013 Deo-datingtest op facebook
Dames, het is zomer! Eindelijk kunnen we weer lekker flirten op een zonnig terras! Maar… op welk type val jij? Doe de Deo-Dating-Test op Facebook en ontdek jouw ideale deo én ideale date! Laat je weten wie jouw type is?
De komende weken trekken we iedere week onder de deelnemers een winnaar van een romantische nacht voor twee! Misschien vind jij je ideale deo én ideale date!
juli-2013 sampling op nationale luchthavens
Op de luchthavens Schiphol, Eindhoven en Rotterdam delen de Odorex-boys travelbags met een mini Odorex uit! Zo blijf jij de hele vakantie lekker fris! Maar…. wie is jouw ideale type?
Casanova Augusto, New York-Stud Alex of beachboy Liam? Doe de deo-dating test en vindt jouw type.
mei-2013 Mini’s van Odorex!
De mini’s van Odorex zijn superhandig voor in je tas. Zo heb je altijd je favoriete deodorant bij je en voel jij je fris op het werk, tijdens een hapje eten, naar het strand, na het sporten of voor mee op vakantie. ...
Deze zijn verkrijgbaar in de varianten Onzichtbaar Puur, Satijn Zacht en Natuurlijk Actief.
28-03-2013 Odorex deelt uit!
Winnaars van een jaar lang gratis deo gefeliciteerd: Hilde Marien, Dominique Duteweerd, Marjolet de Gans, Justin Driehuis, Melanie Androsch, Ingrid Melchers, Amanda Blom, Roy Dongen, Ymke Spekman, Hetty van Koot Lotman ...
Bedankt voor het doen van de deo-check en geniet een jaar lang van onze deo!
13-03-2013 Winnaars van het wellness arrangement, gefeliciteerd
Winnaars van het wellness arrangement: Marian Agema, Anja van Zundert, Ben Beckers, Mariska de Bruin, Tamira Haksel, Fleur v.d Berg, Jannie Wijma, Joelle Mays, Paul Gelderloos en Sylvia de Boer van harte ...
gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs. Bedankt voor het doen van de deo-check en veel plezier!
16-02-2013 Odorex op de Huishoudbeurs
Was je ook van plan om naar de huishoudbeurs te gaan? Kom dan langs bij Odorex en doe de deo-check. Voor maar 2,50Euro kun je ook jouw deo-combinatie direct kopen. ...
Je vindt ons in Hal 1, standnr. 217. We zouden het leuk vinden als je komt!
08-12-2012 Love & Marriage beurs in Amsterdam
Natuurlijk zijn we ook dit weekeinde vertegenwoordigd op de Love & Marriagebeurs in de Rai in Amsterdam. We hopen op een net zo gezellige drukte als in Utrecht en Rotterdam. ...
Kom jij je ook oriënteren voor de je trouwdag? Bezoek dan ook de Odorex-stand; deo-advies voor ’n frisse en mooiste dag van je leven!
26-11-2012 Onderzoek Margriet lezerspanel
Bij een recent onderzoek van Margriet scoort Odorex regular een 8,1! ...
Dit is een heel punt meer dan toegekend aan andere deo’s. Ben jij ook zo tevreden over de Odorex deo’s?
16-11-2012 Gezellig naar de margriet winterfair?
Kom je ons bezoeken op de Margrietwinter fair van 16 t/m 22 november ? We hebben een super leuke stand, waar je de deo-check kunt doen en tevens ...
voor een super aanbieding (2,50 Euro) jouw deo-combinatie kunt kopen. Je vindt ons op stand 1022.
20-10-2012 Love & Marriage beurs in Rotterdam
Ga je naar de Love & Marriagebeurs in Rotterdam dit weekeinde? ...
Kom langs (stand 09): deo-advies voor ’n frisse en mooiste dag van je leven!
22-09-2012 Love & Marriage beurs in Utrecht
Wil je ons ontmoeten? Kom en doe de deo-check
morgen en overmorgen op de Love & Marriagebeurs in Utrecht! ...
Met Odorex blijf je op de mooiste dag van je leven fris en verzorgd!
06-07-2012 Nieuw van Odorex: de deo-check
We bieden je een uniek, breed en compleet assortiment deo's voor zowel dagelijks en meerdaags gebruik, als voor toepassing op specifieke momenten. Wil je weten welke deo's bij jou passen? ...
Daarvoor heeft Odorex nu de deo-check. In vier stappen kom je te weten welke combi voor jou het beste werkt. En je maakt ook nog eens kans op een wellness-weekend-op-maat voor twee personen!
03-07-2012 Vierdaagse lopers houden 't droog!
De Nijmeegse Vierdaagse is het wandelevenement van Nederland. Odorex voorziet alle 45.000 lopers van een proefpakket deo...
Zo kunnen ook de wandelaars in Nijmegen zeker zijn bij ieder (in)spannend moment. De Vierdaagse vormt de start van de Odorex deo-op-maat campagne. Hierin vertellen we hoe Odorex voor ieder persoon en voor ieder moment een geschikte deo heeft. Onderdeel van de campagne is de deo-check waarmee je in enkele stappen te weten komt welke deo's bij jou passen. Je kunt 'm hier op de site al doen!
Heb je bij het opbrengen van een deo na het scheren last van een prikkerig gevoel? Probeer dan eens Odorex Satijn Zacht. Deze milde deo is niet alleen zacht voor je huid, maar verzorgt deze ook met puur natuurlijke katoenolie en jasmijn!