Odorex Ultra Protect Crème is speciaal ontwikkeld voor personen die bovengemiddeld transpireren. Tevens biedt het ook bescherming voor iedereen die op bepaalde momenten meer zekerheid nodig heeft. Ultra Protect Crème, is zacht voor de huid, en bevat huidverzorgende bestanddelen die de oksels zacht en gezond houden. Katoenzaadolie zorgt voor de verzorging van de gevoelige huid. Tevens helpt Boswellia extract irritaties van de huid na het ontharen tegen te gaan. Odorex Ultra Protect Crème onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur, gedurende de gehele dag tot wel 48h! Door de extra effectieve anti-transpirant formule blijft Odorex Ultra Protect Crème langer werkzaam dan een reguliere deodorant.

Odorex Ultra Protect crème

Bescherming gedurende de gehele dag tot wel 48h! Zacht voor de huid.

Consumentenadviesprijs: € 5,99
Bestel nu:
Odorex Ultra Protect Cleargel is speciaal ontwikkeld voor personen die bovengemiddeld transpireren. Tevens biedt het ook bescherming voor iedereen die op bepaalde momenten meer zekerheid nodig heeft.

Ultra Protect Cleargel, is een heldere, transparante gel, die extra snel droogt en beschermt tegen witte strepen. Odorex Ultra Protect Cleargel onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur, gedurende de gehele dag tot wel 48h! Door de extra effectieve anti-transpirant formule blijft Odorex Ultra Protect Cleargel langer werkzaam dan een reguliere deodorant.

Odorex Ultra Protect cleargel

Bescherming gedurende de gehele dag tot wel 48h! Beschermt tegen witte strepen.

Consumentenadviesprijs: € 5,99
Bestel nu:
Odorex Extra Dry Crème onderdrukt op een verantwoorde manier overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. De Crème is bedoeld voor dagelijks gebruik en breng je 's ochtends direct op de oksel aan. Odorex Extra Dry Crème is mild voor de huid en heeft een verzorgende werking. De Crème bevat geen alcohol en is hypoallergeen. Odorex Extra Dry Crème is ook geschikt voor de lichtgevoelige huid en kan direct na het ontharen worden gebruikt. Odorex Extra Dry is veilig voor de huid en kleding mits de gebruiksaanwijzing nauwkeurig wordt opgevolgd.

Odorex Extra Dry crème

Transpireer je normaal, dan is extra bescherming soms toch handig!

Consumentenadviesprijs: € 3,85
Bestel nu:
Odorex Extra Dry Depper onderdrukt op een verantwoorde manier overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. De formule is heel effectief en tevens mild voor de huid. Bovendien is Odorex Extra Dry Depper alcoholvrij en parfumvrij. Je brengt de Depper 's avonds voor het slapen gaan direct op je oksel aan, en je hoeft het maar 2-3 keer per week te gebruiken. Odorex Extra Dry Depper is door het deppersysteem makkelijk doseerbaar. Het is niet nodig naast Odorex Extra Dry nog een reguliere deodorant te gebruiken, maar dit kan uiteraard wel als je dat prettig vindt. Odorex Extra Dry Depper is verkrijgbaar bij de drogist en in sommige supermarkten.

Odorex Extra Dry depper

Transpireer je normaal, dan is extra bescherming soms toch handig!

Consumentenadviesprijs: € 4,59
Bestel nu:
Odorex Extra Dry Spray onderdrukt op een verantwoorde manier overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. De Odorex Extra Dry Spray heeft een gebruiksvriendelijke pompverstuiver die doseren gemakkelijk maakt. De spray bevat Allantoïne, een ingrediënt dat de huid verzacht en verzorgt. De formule is effectief en tevens mild voor de huid.

Bovendien is Odorex Extra Dry Spray alcoholvrij en parfumvrij. Je brengt de Spray 's avonds voor het slapen gaan onder je oksel aan, en je hoeft het maar 2-3 keer per week te gebruiken. Het is niet nodig naast Odorex Extra Dry nog een reguliere deodorant te gebruiken, maar dit kan uiteraard wel als je dat prettig vindt. Odorex Extra Dry Spray is verkrijgbaar bij de drogist en in sommige supermarkten.

Odorex Extra Dry spray

Transpireer je normaal, dan is extra bescherming soms toch handig!

Consumentenadviesprijs: € 5,59
Bestel nu:
Odorex Extra Dry Lotion onderdrukt op een verantwoorde manier overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. De formule is zeer effectief en daarnaast mild voor de huid. Bovendien is Odorex Extra Dry Lotion alcoholvrij en parfumvrij. Je brengt de Lotion 's avonds voor het slapen gaan met een watje op je oksel aan, en je hoeft het maar 2-3 keer per week te gebruiken. Het is niet nodig naast Odorex Extra Dry nog een reguliere deodorant te gebruiken, maar dit kan uiteraard wel als je dat prettig vindt. Odorex Extra Dry Lotion is verkrijgbaar bij de drogist en in sommige supermarkten.

Odorex Extra Dry lotion

Transpireer je normaal, dan is extra bescherming soms toch handig!

Consumentenadviesprijs: € 4,09
Bestel nu:
Heb je bij het opbrengen van een deo na het scheren last van een prikkerig gevoel? Probeer dan eens Odorex Satijn Zacht. Deze milde deo is niet alleen zacht voor je huid, maar verzorgt deze ook met puur natuurlijke katoenolie en jasmijn!