‘Odorex beter dan andere deo’s’

Margriet en Odorex stelden een testpanel samen van 276 personen. Deze personen hebben Odorex Regular een 8,1 gegeven. Dat is een hele punt meer dan zij aan andere deodorants toekennen!

Deo-check
Omdat iedereen last heeft van transpiratie was het niet moeilijk om een groot testpanel samen te stellen. Op Margriet stond een oproep waarin werd gevraagd de deo-check te doen om te ontdekken wat ieders persoonlijke deo-combi was. Uit de aanmeldingen werd een panel samengesteld. Zij kregen de ‘deo-op-maat combi’ opgestuurd en gingen thuis aan de slag met het testen van de producten.

Droog en goed tegen transpiratiegeur
Na gebruik van de deo-combi moest het panel een vragenlijst invullen en hieruit zijn zeer opvallende resultaten gekomen. Zo vindt de helft van de ondervraagden Odorex Regular beter dan andere deo’s op het gebied van transpiratiegeur bestrijden en droge oksels behouden. Toch wel twee zéér belangrijke functies van een deodorant.

Zeer tevreden
Opvallend was dat ruim 85% van de ondervraagden aangaf nog nóóit een product tegen overmatig transpireren te hebben gebruikt. Het testpanel heeft het Extra Dry product getest tijdens werk en sporten en ruim 80% was zeer tevreden over de werking van de deo!

Voor (in)spannende momenten
Meer dan de helft (60%) zegt dat Odorex fijner is in gebruik dan andere deo’s. Dezelfde meerderheid gaat Odorex kopen en de Odorex deo-combi van een Odorex Regular en Extra Dry gebruiken voor (in)spannende momenten.Deo’s combineren is uniek
Odorex is uniek omdat je Odorex Regular kunt combineren met een Extra Dry deo. Wil jij zelf ontdekken wat je persoonlijke deo-combi is?

De deo-check kan vanuit je eigen stoel thuis. Klik hiernaast op de button.

Geschreven: 15.11.2012 door Internetredactie Margriet.nl

Heb je bij het opbrengen van een deo na het scheren last van een prikkerig gevoel? Probeer dan eens Odorex Satijn Zacht. Deze milde deo is niet alleen zacht voor je huid, maar verzorgt deze ook met puur natuurlijke katoenolie en jasmijn!