Bij Odorex zijn we voortdurend bezig met alles wat met transpiratie en deo’s te maken heeft. We beschikken daardoor over kennis waar jij misschien wat aan kunt hebben. Maar wist je ook dat jíj beschikt over kennis waar wij iets mee kunnen?

Help Odorex naar de top
Wij vinden dat jij altijd en overal op Odorex moet kunnen rekenen. Of je nu gaat solliciteren, een spannende date hebt of op de fiets de kinderen van school haalt. Odorex zorgt voor een fris en betrouwbaar gevoel. Maar moet een uitstekende deo ook aan andere wensen voldoen?

Word ons Odorex-type!
Help jij Odorex om de allerbeste deo van Nederland te worden? Schrijf je dan nu in! Als Odorex-type profiteer je regelmatig van leuke extraatjes. Je mag bijvoorbeeld als eerste gratis onze nieuwe Odorex Pure Verwennerij testen. Of je mening geven over de Deo-Dating-Test. En je krijgt korting op leuke events.
Reactieformulier
Om jouw ideeën en wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, hebben we je gegevens nodig. Vul onderstaand formulier in, zodat we precies weten welk Odorex-type je gebruikt en hoe we je kunnen bereiken.
ODOREX GEBRUIKER *) verplichte velden
Welk type gebruik jij? *
Gebruik je daarnaast nog andere Odorex-types?
Waarom wil jij ons Odorex Test Type worden?
Door het inzenden van uw gegevens bevestig je dat je kennis hebt genomen van en instemt met Koninklijke Sanders BV privacybeleid.
Je gegevens
Aanhef*
de heer
mevrouw
Voorletter(s) / Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Postcode / Huisnummer
Straat*
Woonplaats*
E-mail adres*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Inschrijven nieuwsbrief