Odorex Regulars zijn vernieuwd! Niet alleen het uiterlijk maar ook de formulering. Gegarandeerde zekerheid met de 48 uurs anti-transpirant werking!

Met Odorex Regular bieden we je een uniek, breed en compleet assortiment spray’s en rollers voor dagelijks gebruik en voor toepassing op specifieke momenten. Wil je meer weten, klik dan op de button!
Odorex Ultra Protect onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur gedurende de gehele dag tot wel 48h! Het assortiment bestaat uit een cleargel -tegen witte strepen- en een crème –zacht voor de huid-. Wil je meer weten, klik dan op de button!
Met Odorex Extra Dry bieden we je een uniek assortiment lotions, deppers en crèmes voor meerdaags en dagelijks gebruik en voor toepassing op specifieke momenten. Wil je meer weten, klik dan op de button!

- Vragen
- Contact & Service

Heb je bij het opbrengen van een deo na het scheren last van een prikkerig gevoel? Probeer dan eens Odorex Satijn Zacht. Deze milde deo is niet alleen zacht voor je huid, maar verzorgt deze ook met puur natuurlijke katoenolie en jasmijn!